Autobusni kolodvor Sarajevo – Dobrodošli na web stranicu!

Autobusni kolodvor Sarajevo: Ovdje možete naći sve potrebne informacije o redovima vožnje, kako nas pronaći i kako kupiti online kartu.


Centrotrans Sarajevo

Web stranica poduzeća Centrotrans d.d. Sarajevo

Vozni redovi

Vozni redovi polazaka i dolazaka s autobusnog kolodvora

Kupi kartu online

Kupite jednostavnu online kartu za više polazaka

Autobusni kolodvor Sarajevo nudi bogat sadržaj usluga u vidu prodaje karata, informacija i rezervacija putnih mjesta, kao i popratnih elemenata poput caffe bara, usluga rent-a-car usluga, usluga putničkih agencija i još mnogo toga.

O autobuskoj stanici
100+ DOLAZAKA DNEVNO

Bez obzira na vaše potrebe putovanja, možete biti sigurni da će biti širok izbor datuma koji će vam odgovarati. Ova usluga pruža praktičnost i fleksibilnost putovanja, čineći vaše putovanje udobnim i lakim.

12 PERONA

S 12 dostupnih platformi, nudimo mnoštvo opcija za putnike koji žele putovati brzo i jednostavno. Svaka platforma je portal za različite destinacije, omogućujući vam da lako pronađete put do željene destinacije.

10 OPERATERA

S 10 prijevoznika koji upravljaju našim uslugama, jamčimo učinkovitu i pouzdanu autobusnu mrežu. Svaki od naših operatera posvećen je pružanju vrhunske usluge i brige za vaše putovanje.

OTVORENO 24/7

Uz našu uslugu otvorenu 24/7, obećavamo nesmetanu podršku i dostupnost putnicima u bilo koje doba dana ili noći. Bez obzira na vaše vremenske obveze ili neočekivane situacije, možete računati da ćemo biti tu za vas.

Popularne turističke destinacije

BEČ

BRATISLAVA

PRAG

MINHEN

FRANKFURT

Online kupovina karti

Pogledajte naše međunarodne i domaće vozne redove, pronađite liniju i kupite kartu online putem našeg sustava, buskarta.ba

Objave

Naša lokacija

Evo kako nas možete kontaktirati za sva pitanja ili nedoumice:

Telefon

+387 33 213-100

Email

autobuskastanica@centrotrans.com

Adresa

Put života 8 – 71000 Sarajevo – Bosna i Hercegovina