Ulcinj i crnogorski Jadran

Ulcinj je još jedan biser Jadrana sa kojim svakodnevno povezujemo naše putnike, uz ostale top destinacije crnogorskog primorja. Gradovi sa crnogorskog Jadrana vam nude nevjerovatan spoj historije, kulture i prekrasnih plaža, koji su ujedno i raj za gurmane i ljubitelje tradicionalne kuhinje sa mediteranskim primjesama, uz nezaobilaznu ljubaznost lokalnog stanovništva.

Shodno potrebama putnika i povećanom prilivu istih na našoj autobuskoj stanici tokom ljetne sezone, naš prevoznik Centrotrans Sarajevo, u dogovoru sa svojim crnogorskim kooperantom Lalatović Travel, svakodnevno održava linijski prevoz putnika na relaciji Sarajevo – Ulcinj, sa polascima u jutarnjem i večernjem dijelu dana.

Polasci sa Autobuske stanice Sarajevo: 7:00 i 19:00 (svakodnevno, sa noćnim polaskom u toku ljetne sezone koji prometuje od 30.06.2023. do kraja iste).

Polasci iz Ulcinja prema Sarajevu: 5:30 i 20:00 (svakodnevno, sa noćnim polaskom u toku ljetne sezone koji prometuje od 30.06.2023. do kraja iste).

Destinacijske stanice / stajališta u Crnoj Gori: Herceg Novi, Kotor, Budva, Petrovac, Sutomore, Bar, Ulcinj.

Otkrijte ljepotu crnogorskog Mediterana, bogatu kulturu i gostoprimstvo koje će Vam ostati urezano u sjećanju zauvijek, sa jednostavnom kupovinom Vaše karte za Ulcinj ili neku drugu jadransku / evropsku destinaciju, a najlakši način da to uradite je putem naše web stranice, povezane sa partnerskom platformom buskarta.ba, koja Vam omogućava ONLINE kupovinu karata i brojne pogodnosti:

bez dodatnih naknada
bez dugotrajnog čekanja u redovima i telefonskih rezervacija
sigurnu i brzo dostupnu kupovinu
online kupljenu kartu koja je automatski i rezervisana karta
druge pogodnosti i značajne popuste pri kupovini povratne karte, itd.

i sve je spremno za uživanje u svojoj ljetnoj avanturi!

Ostale polaske prema crnogorskim destinacijama sa naše stanice, kao i sve redove vožnje, možete provjeriti OVDJE.