Улцињ и црногорски Јадран

Улцињ је још један бисер Јадрана са којим свакодневно повезујемо наше путнике, уз остале топ дестинације црногорског приморја. Градови са црногорског Јадрана вам нуде невероватан спој историје, културе и прекрасних плажа, који су уједно и рај за гурмане и љубитеље традиционалне кухиње са медитеранским примесама, уз незаобилазну љубазност локалног становништва.

Сходно потребама путника и повећаном дотоку истих на нашој аутобуској станици током летње сезоне, наш превозник Центротранс Сарајево, у договору са својим црногорским кооперантом Лалатовић Травел, свакодневно одржава линијски превоз путника на релацији Сарајево – Улцињ, са поласцима у јутарњем и вечерњем делу дана.

Поласци са Аутобуске станице Сарајево: 7:00 и 19:00 (свакодневно, са ноћним поласком у току летње сезоне који саобраћа од 30.06.2023. до краја исте).

Поласци из Улциња према Сарајеву: 5:30 и 20:00 (свакодневно, са ноћним поласком у току летње сезоне који саобраћа од 30.06.2023. до краја исте).

Дестинацијске станице / стајалишта у Црној Гори: Херцег Нови, Котор, Будва, Петровац, Сутоморе, Бар, Улцињ.

Откријте лепоту црногорског Медитерана, богату културу и гостопримство које ће Вам заувек остати урезано у сећању, са једноставном куповином Ваше карте за Улцињ или неку другу јадранску / европску дестинацију, а најлакши начин да то урадите је путем наше веб странице, повезане за партнерском платформом buskarta.ba, која Вам омогућава онлајн куповину карата и бројне погодности:

без додатних накнада
без дуготрајног чекања у редовима и телефонских резервација
сигурну и брзо доступну куповину
онлајн купљену карту која је аутоматски и резервисана карта
друге погодности и значајне попусте при куповини повратне карте, итд.

и све је спремно за уживање у својој летњој авантури!

Остале поласке према црногорским дестинацијама са наше станице, као и све редове вожње, можете проверити ОВДЕ.